Rozjasňující perly MAL

22.02.2015 10:22

Dnešní článek bude o posledním produktu, který jsem měl možnost odzkoušet od firmy Cristian Lay a to konkrétně rozjasňující perly Miguel Ángel Leal. 

Opět je to produkt, který je kvalitní a nesklamal. Samotný produkt je v malinké skleněné lahvičce a aplikuje se pomocí kapátka. Obsah je 7ml a díky tomu je velmi skladný a vejde se kamkoliv. Tekuté perly je velice jemně namletý třpytivý prášek smíchaný v průhledné tekutině. před použitím je nutné pořádně protřepat, aby se vše pěkně propojilo a smýchalo. Použití bych doporučil hlavně na nějaké slavnostnější chvíle jako např. svatba, plesy apod. samozřejmě, že to můžete použít i třeba na párty a vytvoříte tím velmi zajímavý look. Perly můžete aplikovat na dekolt, paže, záda. Vytvoříte tím velmi třpytivý efekt. Pokud perly hodláte využít, tak bych se vyvaroval třpytivého líčení očí. To by jste totiž mohly vypadat jako diskokoule :-D

Perly stačí nanést na požadované místo pomocí kapátka a rozetřít prsty. Stačí opravdu jen jedna kapka. Efekt vydrží na pokožce velmi dlouho a věřte, že s tímto produktem zaujmete široké okolí. Plná cena je 350kč.